Led verlichting in winkelcentra, supermarkten, warenhuizen, horecagelegenheden, hotels, tankstations en parkeergarages kan zoveel doen. Behalve het besparen van energie en bedrijfskosten, kan het ook een bijdrage leveren aan sfeer, veiligheid en de omzet. Avalite levert led armaturen van onder andere Cree en GMR ENLIGHTS. Onze expertise in combinatie met het lichtplan dat wordt afgestemd op je terrein, ruimte en behoefte, tilt de verlichting van winkelcentra naar een hoger niveau.

Veilig en verlicht parkeren

Parkeerterreinen en -garages maken deel uit van de winkelbeleving, maar worden niet altijd goed verlicht. Zeker onbewaakte terreinen zullen ook niet altijd als veilig worden omschreven. Juist verlichting kan hier hét verschil maken. Met de led terrein en parkeergarage verlichting van Avalite proberen we niet alleen het veiligheidsgevoel te vergroten, maar ook daadwerkelijk de veiligheid te verhogen en de risico’s op ongevallen en diefstal te beperken. Dit, plus het toenemende aantal geparkeerde auto’s én de teruglopende energierekening is een win-win situatie.

Bij Avalite helpen wij je graag de led verlichting af te stemmen op de doelgroep en de beleving van bezoekers. Of dit nou een supermarkt, hotel, garage of tankstation is!

Gerelateerde Producten

welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het onze lichtadviseurs. Bel vrijblijvend met: 0499 365 409

10 JAAR GARANTIE

Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste armaturen

GRATIS PROEFARMATUUR

Test geheel vrijblijvend een led armatuur

KORTE LEVERTIJDEN

Op klantspecifiek geassembleerde armaturen

25 JAAR ERVARING

Als leverancier van professionele verlichtingsarmaturen

PERSOONLIJK LICHTADVIES

Onderbouwd met lichtcalculaties

KWALITEIT GARANTIE

Enkel armaturen van Europese top fabrikanten