IMG_0545

Led verlichting in winkelcentra, supermarkten, warenhuizen, horecagelegenheden, hotels, tankstations en parkeergarages kan zoveel doen. Behalve het besparen van energie en bedrijfskosten, kan het ook een bijdrage leveren aan sfeer, veiligheid en de omzet. Avalite levert led armaturen van onder andere Cree en Ghisamestieri. Onze expertise in combinatie met het lichtplan dat wordt afgestemd op uw terrein, ruimte en behoefte, tilt de verlichting van winkelcentra naar een hoger niveau. Bent u benieuwd welke producten er in aanmerking komen voor het verlichten van winkelcentra? Kijk hier!

 Veilig en verlicht parkeren

Parkeerterreinen en -garages maken deel uit van de winkelbeleving, maar worden niet altijd goed verlicht. Zeker onbewaakte terreinen zullen ook niet altijd als veilig worden omschreven. Juist verlichting kan hier hét verschil maken. Met de led terrein en parkeergarage verlichting van Avalite proberen we niet alleen het veiligheidsgevoel te vergroten, maar ook daadwerkelijk de veiligheid te verhogen en de risico’s op ongevallen en diefstal te beperken. Dit, plus het toenemende aantal geparkeerde auto’s én de teruglopende energierekening is een win-win situatie voor u. Bent u benieuwd welke producten er in aanmerking komen voor het verlichten van parkeergarages? Kijk hier!

 Bij Avalite helpen wij u graag de led verlichting af te stemmen op de doelgroep en de beleving van bezoekers. Of dit nou een supermarkt, hotel, garage of tankstation is! Wilt u meer weten? Vraag dan rechts een lichtplan of proefarmatuur aan of neem contact met ons op!

Welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het een van onze lichtadviseurs.
Bel vrijblijvend: 0499 - 365 409