Led tunnelverlichting

Tunnelverlichting in led heeft naast energiebesparing  als bijkomend voordeel ten opzichte van conventionele verlichting een levensduur van meer dan 100.000 uur. Leds zijn bovendien ongevoelig voor trillingen en schokken. Toegepast in tunnels heeft u met led minder vervangingen, minder onderhoud en minder personeelskosten, en hoeft de tunnel dus ook minder vaak afgesloten te worden.

Helder wit licht

Andere voordelen van led tunnelverlichting zijn een betere gelijkmatigheid, een hogere kleurherkenning door toepassing van wit licht, en minder vervuiling van de lamp doordat leds minder warm worden. Hierdoor zetten autogassen en overige vervuiling zich minder snel vast.

Duurzame technologie

Ook voor tunnelverlichting gelden de bekende eigenschappen van led verlichting: recyclebaar, conform RoHS richtlijnen en geen gebruik van kwik of lood in de lichtbron.

Extreem lange levensduur

Cree led Tunnel verlichting heeft een levensduur van meer dan 100.000 uur. Een uiterst efficiënt hitte management systeem ligt hieraan ten grondslag. Het geïntegreerde koelsysteem in de behuizing benut natuurlijke luchtstromen optimaal om hitte van de leds weg te geleiden. Iedere Cree led module is bevestigd tegen een koellichaam om te garanderen dat de leds bij een optimale temperatuur werken.

Gelijkmatige verlichting

Het optische systeem zorgt voor een gecontroleerde lichtbundel. Cree led tunnel armaturen gebruiken NanoOptic™ optieken welke op de individuele led geplaatst worden voor maximale prestaties en controle. De Nano optiek minimaliseert lichtverliezen en creëert een efficiency die vele malen beter is dan die van een conventionele spiegeloptiek. Led armaturen behoeven vrijwel geen onderhoud. Een lange levensduur betekend ook minder afval.

Meer informatie over de mogelijkheden van tunnelverlichting? Kijk in bij onze producten en projecten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het een van onze lichtadviseurs.
Bel vrijblijvend: 0499 - 365 409

Gerelateerde Projecten

welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het onze lichtadviseurs. Bel vrijblijvend met: 0499 365 409