Tunnelverlichting in led heeft naast energiebesparing  als bijkomend voordeel ten opzichte van conventionele verlichting een levensduur van meer dan 100.000 uur. Leds zijn bovendien ongevoelig voor trillingen en schokken. Toegepast in tunnels heb je met led minder vervangingen, minder onderhoud en minder personeelskosten, en hoeft de tunnel dus ook minder vaak afgesloten te worden.

Tunnelverlichting met helder wit licht

Andere voordelen van led tunnelverlichting zijn een betere gelijkmatigheid, een hogere kleurherkenning door toepassing van wit licht, en minder vervuiling van de lamp doordat leds minder warm worden. Hierdoor zetten autogassen en overige vervuiling zich minder snel vast.

Extreem lange levensduur

Led tunnelverlichting heeft een levensduur van meer dan 100.000 uur. Het geïntegreerde koelsysteem in de behuizing benut natuurlijke luchtstromen optimaal om hitte van de leds weg te geleiden. Iedere led module is bevestigd tegen een koellichaam om te garanderen dat de leds bij een optimale temperatuur werken.

Gelijkmatige verlichting

Het optische systeem zorgt voor een gecontroleerde lichtbundel. Led tunnel armaturen gebruiken NanoOptic™ optieken welke op de individuele led geplaatst worden voor maximale prestaties en controle. De Nano optiek minimaliseert lichtverliezen en creëert een efficiency die beter is dan die van een conventionele spiegeloptiek. Led armaturen behoeven vrijwel geen onderhoud.

Producten voor tunnels en onderdoorgangen

welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het onze lichtadviseurs. Bel vrijblijvend met: 0499 365 409

10 JAAR GARANTIE

Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste armaturen

GRATIS PROEFARMATUUR

Test geheel vrijblijvend een led armatuur

KORTE LEVERTIJDEN

Op klantspecifiek geassembleerde armaturen

25 JAAR ERVARING

Als leverancier van professionele verlichtingsarmaturen

PERSOONLIJK LICHTADVIES

Onderbouwd met lichtcalculaties

KWALITEIT GARANTIE

Enkel armaturen van Europese top fabrikanten