Voor Business Art Service gevestigd in een oude watertoren in Raamsdonkveer leverde Avalite architectonische schijnwerpers. Business Art Service in Raamsdonkveer is de grootste kunstuitleen van Nederland. Zoals de kunstwerken van Business Art Service de uitstraling versterken van bedrijven en instellingen, zo zochten zij zelf naar een moderne, en tegelijkertijd energiezuinige lichtinstallatie die de uitstraling van hun monumentale watertoren zou versterken.

De gevels van deze zeshoekige toren worden vanaf het dak van de benedenverdieping verlicht met een 6-tal Cree 304 Series 60led schijnwerpers. Deze 60led schijnwerpers hebben een opgenomen vermogen van slechts 135W; een behoorlijke besparing ten opzichte van de 2000W en 400W HPI-T schijnwerpers waarmee de toren voorheen werd uitgelicht.

Bovendien zijn de led schijnwerpers uitgevoerd met smalle 15º optieken waarmee heel nauwkeurig het silhouet van de toren wordt aangelicht, maar in tegenstelling tot de oude verlichting, er nauwelijks lichtvervuiling naar de omgeving optreed. Op deze manier wordt veel efficiënter met het beschikbare licht omgegaan. Er is dus minder licht nodig, om toch beter te verlichten.

Business Art Service koos voor schijnwerpers uitgevoerd met koel witte 5700°K leds. De witte gevels komen zo optimaal tot hun recht, en kleuren worden natuurgetrouw weergegeven.

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

Meer weten over dit project?

Welk type is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor gratis advies op maat voor het vinden van de juiste verlichting!

Bel mij terug..

Laat ons je vrijblijvend terug bellen.


  10 JAAR GARANTIE

  Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste armaturen

  GRATIS PROEFARMATUUR

  Test geheel vrijblijvend een led armatuur

  KORTE LEVERTIJDEN

  Op klantspecifiek geassembleerde armaturen

  25 JAAR ERVARING

  Als leverancier van professionele verlichtingsarmaturen

  PERSOONLIJK LICHTADVIES

  Onderbouwd met lichtcalculaties

  KWALITEIT GARANTIE

  Enkel armaturen van Europese top fabrikanten