Hieronder vind je een greep uit onze gerealiseerde projecten. Dit is volgens ons de beste manier om aan je te laten zien waar we goed in zijn. Want we kunnen zelf nog zoveel praatjes hebben over onze mooie lichtoplossingen en producten, niets is overtuigender dan een tevreden klant. En daar hebben wij er in alle bescheidenheid inmiddels best een aantal van. De projecten hieronder geven wat dat betreft een goede indruk van waar wij voor staan: efficiënte lichtoplossingen, met boerenverstand ontworpen, tegen een scherpe prijs.

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

Meer weten over een project?

Wat is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor gratis advies op maat voor het vinden van de juiste verlichting!

Bel mij terug..

Laat ons je vrijblijvend terug bellen.


  Daarom kies je voor verlichting van Avalite

  10-jaar-garantie
  5 JAAR GARANTIE

  Al onze led armaturen hebben een productgarantie van minimaal 5 jaar. De zekerheid van een gegarandeerde werking.

  realisatie_lichtplan
  GRATIS PROEFARMATUUR

  The proof of the pudding is in the tasting. Test een maand lang gratis één van onze led armaturen. Lees meer

  snelle_service
  SNELLE SERVICE

  Ons kernassortiment armaturen zijn direct uit voorraad leverbaar. Maar ook klantspecifieke producten leveren vaak heel snel.

  topmerken
  EUROPESE A-MERKEN

  Avalite levert enkel armaturen van Europese topmerken Cree, GMR Enlights en Prilux. A-merken die garant staan voor de beste kwaliteit en prestaties.

  licht_advies
  LICHTADVIES OP MAAT

  Onze lichtadviseurs zijn telefonisch bereikbaar en verzorgen binnen 48 uur een gratis lichtberekening volgens NSVV-richtlijnen.

  laagste_prijs
  DE BESTE PRIJS

  Het beste armatuur voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan. Bij Avalite bewijzen we dat A-kwaliteit niet duur hoeft te zijn.