Bestel een gratis proefarmatuur

Twijfelt u of een led armatuur geschikt is voor uw toepassing? Geen probleem! U kunt al onze armaturen gratis een maand op uw locatie testen (op basis van no cure, no pay).  Wilt u een proefarmatuur bestellen, neem dan contact op via onderstaand formulier, of bel ons direct.

Hoe werkt het bestellen van een gratis proefarmatuur?

  1. Geef aan in onderstaand formulier welk product u graag gratis een maand zou willen testen. Weet u niet precies welk type armatuur voor uw toepassing het meest geschikt zou zijn, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer 0499-365409 voor een vrijblijvend lichtadvies. Ook wanneer u wel direct het formulier invult kan het zijn dat wij nog even kort telefonisch contact met u opnemen om het exacte type en uitvoering van het proefarmatuur te bespreken.
  2. Het proefarmatuur wordt geheel kosteloos bij u bezorgd, u dient het vervolgens zelf op de beoogde plek te monteren (alle armaturen worden geleverd met bijbehorende montagebeugels, en veelal met snoer-stekker reeds gemonteerd, installatie is hierdoor zeer eenvoudig). Na de proefperiode van een maand beslist u of u het product wilt houden, of aan ons terug wilt sturen.
  3. Bevalt het proefarmatuur en wilt u het behouden, dan volgt de facturatie, Voldoet het armatuur niet geheel aan uw verwachtingen, dan stuurt u het product voor eigen rekening terug.
Hulp nodig?

Adres:
De Maas 17h
5684 PL Best
Tel: 0499- 365 409
info@avalite.nl
Onze showroom is op afspraak te
bezoeken