Bestel een gratis proefarmatuur

Twijfel je of een led armatuur geschikt is voor jouw toepassing? Geen probleem! Je kunt al onze armaturen gratis een maand op locatie testen (op basis van no cure, no pay).  Wil je een proefarmatuur bestellen, neem dan contact op via onderstaand formulier, of bel ons direct.

Hoe werkt het bestellen van een gratis proefarmatuur?

  1. Geef aan in onderstaand formulier welk product je graag gratis een maand zou willen testen. Weet je niet precies welk type armatuur voor jouw toepassing het meest geschikt zou zijn, dan kun je ons ook telefonisch bereiken op nummer 0499-365409 voor een vrijblijvend lichtadvies. Ook wanneer je wel direct het formulier invult kan het zijn dat wij nog even kort telefonisch contact met je opnemen om het exacte type en uitvoering van het proefarmatuur te bespreken.
  2. Het proefarmatuur wordt geheel kosteloos bij je bezorgd, je dient het vervolgens zelf op de beoogde plek te monteren (alle armaturen worden geleverd met bijbehorende montagebeugels, en veelal met snoer-stekker reeds gemonteerd; installatie is hierdoor zeer eenvoudig). Na de proefperiode van een maand beslis je of je het product wilt houden, of aan ons terug wilt sturen.
  3. Bevalt het proefarmatuur en wil je het behouden, dan volgt de facturatie, Voldoet het armatuur niet geheel aan je verwachtingen, dan stuur je het product voor eigen rekening terug.


Direct contact met één van onze lichtadviseurs?

Bel: 0499 365 409

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur

Bezoekadres:
AVALITE Duurzame Verlichting
De Maas 17h
5684 PL Best

info@avalite.nl

 

AVALITE is een handelsnaam van:
Besthoma Trading International BV
KvK Nr.: 17064215
BTW Nr.: NL802538885B01

10 JAAR GARANTIE

Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste armaturen

GRATIS PROEFARMATUUR

Test geheel vrijblijvend een led armatuur

KORTE LEVERTIJDEN

Op klantspecifiek geassembleerde armaturen

25 JAAR ERVARING

Als leverancier van professionele verlichtingsarmaturen

PERSOONLIJK LICHTADVIES

Onderbouwd met lichtcalculaties

KWALITEIT GARANTIE

Enkel armaturen van Europese top fabrikanten