Prilux: Professionele led oplossingen voor ieder project

Prilux is een Spaanse verlichtingsfabrikant die zich de afgelopen 30 jaar heeft ontwikkeld van groothandel in verlichtingsproducten tot zelfstandig producent van led armaturen en lampen.  Ze ontwikkelen en produceren led producten voor diverse toepassingen zoals straat- en terreinverlichting, industriële verlichting, kantoorverlichting en Retailverlichting.

Het hoofdkantoor is gesitueerd in Toledo in centraal Spanje. Hier beschikt men over een faciliteit van ruim 12.000m².  Deze faciliteit bestaat onder andere uit een indrukwekkend magazijn gereed product waardoor veel armaturen uit voorraad te leveren zijn. Daarnaast beschikken ze over een laboratorium met de nieuwste apparatuur voor het uitvoeren van mechanische, elektrische en lichttechnische tests. Ook heeft Prilux een volledig ingerichte cleanroom waar de eigen “Made in Spain” producten onder de beste omstandigheden worden geproduceerd.

Prilux biedt professionele led verlichting met een ongeëvenaarde prijs / kwaliteit verhouding. Ook ontwerpen en produceren zij veel producten lokaal in Spanje. En blinken uit in het adviseren van klanten en het bieden van snelle service zoals een goed familiebedrijf betaamd.

Zie hieronder enkele van de meest aansprekende Prilux producten die wij voeren in Nederland, en kijk voor meer informatie op www.grupoprilux.com

Prilux logo

collecties

prilux-playtech

Prilux bedrijfsvideo

Prilux producten

Prilux Kentau

Voordelig led downlight in 4 uitvoeringen

  • Gemakkelijk te installeren
  • In zowel rond als vierkant
  • Geschikt voor op- en inbouw
  • 50.000 branduren
  • 5 jaar garantie

welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het onze lichtadviseurs. Bel vrijblijvend met: 0499 365 409

10 JAAR GARANTIE

Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste armaturen

GRATIS PROEFARMATUUR

Test geheel vrijblijvend een led armatuur

KORTE LEVERTIJDEN

Op klantspecifiek geassembleerde armaturen

25 JAAR ERVARING

Als leverancier van professionele verlichtingsarmaturen

PERSOONLIJK LICHTADVIES

Onderbouwd met lichtcalculaties

KWALITEIT GARANTIE

Enkel armaturen van Europese top fabrikanten