Led rijbakverlichting bespaart tot wel 70% energie ten opzichte van traditionele gasontladingslampen. De lichtarmaturen die we hierbij toepassen  verdelen het licht optimaal waardoor er een zeer uniform lichtbeeld ontstaat. Dit voorkomt schaduwwerking, en zo wordt een optimaal binnenklimaat gegarandeerd voor paard en berijder.

Deze paardenbak heeft een gemiddeld lichtniveau van ruim 200 lux. Doordat led rijbakverlichting direct aan- en uitgeschakeld kan worden kan met slim schakelen of dimmen veel extra energie bespaart worden. Bovendien behoort opwarmen en afkoelen van de lampen tot het verleden.

Ook voor buitenbakken leveren we efficiënte led schijnwerpers voor montage aan lichtmasten. zie hiervoor onze productgroep Schijnwerpers en Wallwashers.

Al onze led armaturen voor paardenbakken hebben een levensduur van meer dan 100.000 branduren. Zo ben je verekerd van een jarenlange ontderhoudsvrije installatie. Bovendien geven al onze led fabrikanten 5 of zelfs 10 jaar standaard productgarantie op de volledige werking van de led rijbakverlichting. Bij Avalite kies je dus voor zekerheid.

Voordelen

 • Bespaart 50 tot 70% energie t.o.v. vergelijkbare gasontladingslampen
 • >100.000 branduren, geen lampvervangingen meer
 • 10 jaar standaard garantie
 • Uniforme verlichting, geen schaduwen
 • 30 dagen gratis op proef

Wij zijn erg tevreden over deze verlichting. Het voordeel is dat je direct volop licht hebt, dus zonder opwarmtijd. Het is mooi helder en gelijkmatig licht. Bijkomend voordeel is dat er geen schaduwwerking op de grond is.
Evelien van Norel

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

Meer weten over led rijbak verlichting?

Wat is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor gratis advies op maat voor het vinden van de juiste verlichting!

Bel mij terug..

Laat ons je vrijblijvend terug bellen.


  10 JAAR GARANTIE

  Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste armaturen

  GRATIS PROEFARMATUUR

  Test geheel vrijblijvend een led armatuur

  KORTE LEVERTIJDEN

  Op klantspecifiek geassembleerde armaturen

  25 JAAR ERVARING

  Als leverancier van professionele verlichtingsarmaturen

  PERSOONLIJK LICHTADVIES

  Onderbouwd met lichtcalculaties

  KWALITEIT GARANTIE

  Enkel armaturen van Europese top fabrikanten