Openbare verlichting

 • Groot assortiment Europese A-merken
 • Circulair ontworpen nieuwe led armaturen
 • Retrofit van bestaande lichtarmaturen
 • Minimaal 5  jaar standaard productgarantie

Openbare verlichting voor de kritische gebruiker

Op zoek naar een nieuw led armatuur voor de openbare ruimte? Bij Avalite bieden we je de keuze uit 3 Europese top fabrikanten. Professionele verlichtingsarmaturen die zich onderscheiden op prijs, prestaties en uitstraling. Al onze openbare verlichting heeft een levensduur van meer dan 100.000 uur. Dit onderstrepen onze merken met een standaard fabrieksgarantie van minimaal 5, maar vaker zelfs 10 jaar.

Onze selectie openbare verlichting dekt  een breed scala aan verlichtingsoplossingen zoals functionele led armaturen voor het verlichten van straten een wegen. Een applicatie waar energie-efficiency, degelijkheid en prijs/kwaliteit voorop staan. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor elegante stadsverlichting: armaturen die smoel hebben, en een lage verblinding om de gebruiker in de buitenruimte een comfortabele lichtbeleving te garanderen. Naast nieuwe led armaturen bieden wij ook het grootste assortiment LED retrofit-kits voor bestaande straatverlichtingsarmaturen. Zo geef je conventionele straatverlichting een 2e leven, maar dan wel met alle voordelen van een nieuw led armatuur. Op zoek naar verlichting die minder impact heeft op flora & fauna? Bij Avalite kunnen we een groot gedeelte van ons assortiment armaturen uitvoeren met vleermuisvriendelijke leds. Duurzaamheid staat sowieso hoog bij ons in het vaandel: dit uit zich onder andere in innovaties waarbij de productie van armaturen een lagere milieu impact hebben.

Hulp nodig bij het ontwerpen van de buitenruimte? Bij Avalite staat een team van ervaren lichtontwerpers voor je klaar om je te helpen bij je keuze, en al onze lichtoplossingen vrijblijvend voor je door rekenen. Tenslotte zijn al onze openbare verlichtingsproducten uiteraard future-proof. Alle gangbare Smart city connectiviteit zijn te integreren in onze producten.

Maak kennis met onze merken

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

Meer weten over openbare verlichting?

Neem contact op voor het vinden van het juiste licht armatuur!

Bel mij terug..

Laat ons je vrijblijvend terug bellen.


  Daarom kies je voor openbare verlichting van Avalite

  10-jaar-garantie

  5 JAAR GARANTIE

  Al onze led armaturen hebben een productgarantie van minimaal 5 jaar. De zekerheid van een gegarandeerde werking.

  realisatie_lichtplan

  GRATIS PROEFARMATUUR

  The proof of the pudding is in the tasting. Test een maand lang gratis één van onze led armaturen. Lees meer

  snelle_service

  SNELLE SERVICE

  Ons kernassortiment armaturen zijn direct uit voorraad leverbaar. Maar ook klantspecifieke producten leveren vaak heel snel.

  topmerken

  EUROPESE A-MERKEN

  Avalite levert enkel armaturen van Europese topmerken Cree, GMR Enlights en Prilux. A-merken die garant staan voor de beste kwaliteit en prestaties.

  licht_advies

  LICHTADVIES OP MAAT

  Onze lichtadviseurs zijn telefonisch bereikbaar en verzorgen binnen 48 uur een gratis lichtberekening volgens NSVV-richtlijnen.

  laagste_prijs

  DE BESTE PRIJS

  Het beste armatuur voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan. Bij Avalite bewijzen we dat A-kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

  dit zeggen onze klanten

  “Voor ons is het belangrijk dat de armaturen ons terrein de uitstraling geven die het verdient en dat de verlichting daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.”
  Ronald van Beelen, Royal FloraHolland

  “De combinatie van prijs, kwaliteit en garantie was voor de gemeente reden om voor de ontsluitingswegen te kiezen voor Cree armaturen van Avalite”
  Eric Pronk, Gemeente Zoetermeer

  Wij werken onder andere voor: