Openbare verlichting voor de kritische gebruiker

Op zoek naar een nieuw led armatuur voor de openbare ruimte? Bij Avalite bieden we je de keuze uit 3 Europese top fabrikanten. Professionele verlichtingsarmaturen die zich onderscheiden op prijs, prestaties en uitstraling. Al onze openbare verlichting heeft een levensduur van meer dan 100.000 uur. Dit onderstrepen onze merken met een standaard fabrieksgarantie van minimaal 5, maar vaker zelfs 10 jaar.

Onze selectie openbare verlichting dekt  een breed scala aan verlichtingsoplossingen zoals functionele led armaturen voor het verlichten van straten een wegen. Een applicatie waar energie-efficiency, degelijkheid en prijs/kwaliteit voorop staan. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor elegante stadsverlichting: armaturen die smoel hebben, en een lage verblinding om de gebruiker in de buitenruimte een comfortabele lichtbeleving te garanderen. Naast nieuwe led armaturen bieden wij ook het grootste assortiment LED retrofit-kits voor bestaande straatverlichtingsarmaturen. Zo geef je conventionele straatverlichting een 2e leven, maar dan wel met alle voordelen van een nieuw led armatuur. Op zoek naar verlichting die minder impact heeft op flora & fauna? Bij Avalite kunnen we een groot gedeelte van ons assortiment armaturen uitvoeren met vleermuisvriendelijke leds. Duurzaamheid staat sowieso hoog bij ons in het vaandel: dit uit zich onder andere in innovaties waarbij de productie van armaturen een lagere milieu impact hebben.

Hulp nodig bij het ontwerpen van de buitenruimte? Bij Avalite staat een team van ervaren lichtontwerpers voor je klaar om je te helpen bij je keuze, en al onze lichtoplossingen vrijblijvend voor je door rekenen. Tenslotte zijn al onze openbare verlichtingsproducten uiteraard future-proof. Alle gangbare Smart city connectiviteit zijn te integreren in onze producten.

Producten openbare verlichting

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

Meer weten over openbare verlichting?

Wat is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor vrijblijvend advies over het vinden van de juiste verlichting!

Bel mij terug..

Laat ons je vrijblijvend terug bellen.


  10 JAAR GARANTIE

  Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste armaturen

  KORTE LEVERTIJDEN

  Op klantspecifiek geassembleerde armaturen

  25 JAAR ERVARING

  Als leverancier van professionele verlichtingsarmaturen

  PERSOONLIJK LICHTADVIES

  Onderbouwd met lichtcalculaties

  KWALITEIT GARANTIE

  Enkel armaturen van Europese top fabrikanten