Led tunnelverlichting

Led verlichting is uitermate geschikt voor het verlichten van openbare ruimtes, zoals tunnels, woonwijken, straten en wegen. Onze (Cree en Ghisamestieri) armaturen zijn efficiënt, duurzaam, hebben een extreem lange levensduur én behoeven nauwelijks onderhoud. Hiermee levert Avalite een duurzame oplossing voor de verlichting van openbare ruimtes en kunt u als gemeente besparen op energie, eigendoms- en onderhoudskosten. Kijk hier welke productlijnen hier uitermate geschikt voor zijn!

Aantrekkelijk & veilig

Behalve kostenbeheersing zijn er nog twee belangrijke aspecten van openbare verlichting, namelijk veiligheid en ontwerp. Een uitgebreid en degelijk verlichtingsplan kan voor een regio, stad of buurt het verschil maken. Het helpt bij het aantrekken van bezoekers en toeristen, maar ook bij het creëren van een veiligheidsgevoel onder de huidige bewoners. Daarnaast kan openbare verlichting ook écht iets toevoegen aan de schoonheid of sfeer van een gebied of ruimte. Het oog wil immers ook wat! Kijk hier welke armaturen hier een mooi voorbeeld van zijn!

Bij Avalite helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste led verlichting en armaturen voor openbare ruimtes. Wat voor ruimte het ook is, wij vinden voor u de beste (en mooiste) oplossing! Vraag rechts geheel vrijblijvend een lichtplan of proefarmatuur aan of neem contact met ons op.

Welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het een van onze lichtadviseurs.
Bel vrijblijvend: 0499 - 365 409