openbare verlichting

Openbare verlichting: Led verlichting is uitermate geschikt voor het verlichten van openbare ruimtes, zoals woonwijken, straten en wegen, en pleinen en parken. Led armaturen zijn efficiënt, duurzaam, hebben een extreem lange levensduur én behoeven nauwelijks onderhoud. Daarmee leveren ze een duurzame oplossing voor de verlichting van openbare ruimtes en kunnen gemeentes besparen op energie, eigendomskosten en onderhoudskosten.

Aantrekkelijke & veilige openbare verlichting

Naast kostenbeheersing zijn er nog twee belangrijke aspecten van openbare verlichting, namelijk veiligheid en ontwerp. Een uitgebreid en degelijk verlichtingsplan kan voor een stad of buurt het verschil maken. Het helpt bij het aantrekken van bezoekers en toeristen, maar ook bij het creëren van een veiligheidsgevoel onder de huidige bewoners. Daarnaast kan openbare verlichting ook echt iets toevoegen aan de schoonheid of sfeer van een gebied of ruimte. Het oog wil immers ook wat!

Bij Avalite helpen wij graag bij het kiezen van de juiste led verlichting en armaturen voor openbare ruimtes. Wat voor ruimte het ook is, wij vinden voor de beste (en mooiste) oplossing!

Welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het een van onze lichtadviseurs.
Bel vrijblijvend: 0499 - 365 409

welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het onze lichtadviseurs. Bel vrijblijvend met: 0499 365 409