Op woensdag 27 en donderdag 28 januari 2016 staan wij op de grootste vakbeurs voor led-verlichting in de Benelux, LED Expo. De vakbeurs wordt georganiseerd in de Langstraathal, Brabanthallen Den Bosch.

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken in stand Z18 in het OVL & Outdoor paviljoen.

Op onze stand laten wij de nieuwe Cree CXB Series voor het eerst zien aan het Nederlandse publiek. De Cree CXB Series is een led high-bay armatuur die traditionele high-bays van maximaal 400W vervangt. Dit armatuur is, mede dankzij het doordachte ontwerp en de flexibele montageopties, uitermate geschikt voor het verlichten van fabriekshallen, sportcomplexen en ook de retail branche.

Hieronder staat een speciale invitatiecode waarmee u via www.ledexpo.nl/registreer  gratis toegangskaarten (t.w.v. € 45,– p.p) kunt bestellen.

le16b105

LED Expo is geopend voor publiek van 10.00 tot 18.00 uur op woensdag 11 februari en van 10.00 tot 17.00 uur op donderdag 12 februari 2015.
Meer informatie over de beurs, over de workshops & trainingen, het OVL & Outdoor Paviljoen, de LED Dome en over route en bereikbaarheid vindt u op www.ledexpo.nl

Wij hopen u te zien op onze stand.

LedExpo_Ad_horizon_105