Avalite introduceert led armaturen van het Italiaanse merk GMR ENLIGHTS op de Nederlandse markt. Het kenmerkende Italiaanse design in combinatie met de hoogwaardige led techniek van Cree zorgt voor een perfecte combinatie van uitstraling en efficiency. Met GMR ENLIGHTS bieden we een reeks design armaturen die zeker ook architecten zal aanspreken. En die vooral in het binnenstedelijk gebied uitstekend tot hun recht zullen komen.

“GMR ENLIGHTS staat voor technologie, design, cultuur en duurzaamheid. Toparmaturen die perfect integreren in de context van de ruimte waarin ze staan. De roots van het bedrijf gaan terug naar de 19e eeuw waarin het een rol speelde bij de ontwikkeling van de openbare verlichting in Italië. De honderden jaren ervaring, waarin men onder meer een scala aan wereldberoemde Italiaanse pleinen verlicht heeft, vertaalt zich anno 2013 in een reeks producten die zich kenmerken door hoogwaardig design en optimale functionaliteit.

Avalite zal speciaal voor de Nederlandse markt een selectie maken uit het uitgebreide assortiment van GMR ENLIGHTS. Daarin is in ieder geval plaats ingeruimd voor de Camelot, een paaltop armatuur dat dankzij haar kenmerkende lampenkapvorm zowel past in stedelijke omgevingen als in woonwijken en bedrijventerreinen. Ook de Yumi, met haar opvallende Japans georiënteerde design, de Donday, de Arona en de Roma maken deel uit van het assortiment.

GMR ENLIGHTS lichtoplossingen bieden een range van uiteenlopende energiebesparende systemen zoals die reeds uit de Cree productlijn bekend zijn. Het bedrijf integreert namelijk de modulaire Cree led engines in vrijwel al haar modellen, en combineert zodoende Italiaans design aan efficiënte led oplossingen.

Meer over GMR ENLIGHTS vindt u hier