Goede verlichting is van essentieel belang voor het welzijn en functioneren van medewerkers in bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. Goede industriële verlichting stelt mensen niet alleen in staat op een productieve manier te werken, maar schept tevens een veilige en efficiënte werkomgeving. Een omgeving waarin ongevallen zo veel mogelijk voorkomen worden en waar iedereen op veilige wijze aan de slag kan.

Gelijkmatige magazijn verlichting

Om lichthinder en lichtvervuiling zo veel mogelijk te voorkomen zijn led armaturen in staat het licht zeer gecontroleerd te verdelen, waardoor een betere gelijkmatigheid gerealiseerd wordt dan met conventionele armaturen. Individuele leds worden voorzien van Nano optieken welke heel precieze lichtbundels vormen, en de optische verliezen minimaliseren.

Leds zijn minder gevoelig voor trillingen en alle armaturen zijn afgesloten waardoor ze zeer geschikt zijn voor de voedingsmiddelen industrie.

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

Meer weten over magazijnverlichting?

Welk type is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor gratis advies op maat voor het vinden van de juiste verlichting!

Bel mij terug..

Laat ons je vrijblijvend terug bellen.


10 JAAR GARANTIE

Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste armaturen

GRATIS PROEFARMATUUR

Test geheel vrijblijvend een led armatuur

KORTE LEVERTIJDEN

Op klantspecifiek geassembleerde armaturen

25 JAAR ERVARING

Als leverancier van professionele verlichtingsarmaturen

PERSOONLIJK LICHTADVIES

Onderbouwd met lichtcalculaties

KWALITEIT GARANTIE

Enkel armaturen van Europese top fabrikanten