Avalite levert het meest complete assortiment led armaturen voor het verlichten van je tankstation. Helder wit led licht draagt bij aan een veilige, schone en opgeruimde omgeving, en lijkt wat dat betreft op het effect van daglicht. Met Avalite led luifelverlichting verbeter je de kwaliteit en gelijkmatigheid van uw verlichting, en bespaar je bovendien enorm op energieverbruik en onderhoudskosten.

Energiebesparing met Avalite led luifelverlichting

Met Avalite led luifelverlichting kan gemiddeld zo’n 60% energie bespaart worden ten opzichte van traditionele lichtbronnen. Leds hebben bovendien als voordeel dat deze erg gemakkelijk kunnen dimmen. Door toepassing van intelligente lichtregelsystemen, in combinatie met geïntegreerde bewegingssensoren kan hierdoor zelfs wel tot 75% energie bespaard worden.

Avalite led luifelverlichting heeft een extreem lange levensduur van meer dan 100.000 uur! Deze levensduur wordt gehaald dankzij het gebruik van hoogwaardige componenten in combinatie met slimme koeltechniek. Doordat led armaturen minder hitte produceren, trekken zij ook minder stof, smog en insecten aan. Hierdoor hoeft het armatuur minder vaak schoon gemaakt te worden.

Maximale prestaties, minimaal verbruik: dat is de belofte die je krijgt bij ieder Avalite led armatuur. Gepatenteerde nano optieken zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het licht. Alle Avalite led luifelarmaturen hebben een modulaire opbouw, en zijn daardoor perfect af te stemmen op de individuele lichtbehoefte.

Garantie op led luifelarmaturen

Avalite biedt standaard 5 of zelfs 10 jaar garantie op led luifelarmaturen. Dit houdt in:

  • garantie op led module
  • garantie op driver
  • garantie op corrosie of verkleuring van de behuizing

Dankzij hun voordelige prijs zijn Avalite led luifelarmaturen verrassend snel terug te verdienen. Geen enkele andere leverancier biedt je meer lumen per geïnvesteerde Euro. Zo zijn Avalite led armaturen niet alleen duurzaam voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

Meer weten over led luifelverlichting?

Welk type is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor gratis advies op maat voor het vinden van de juiste verlichting!

Bel mij terug..

Laat ons je vrijblijvend terug bellen.


10 JAAR GARANTIE

Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste armaturen

GRATIS PROEFARMATUUR

Test geheel vrijblijvend een led armatuur

KORTE LEVERTIJDEN

Op klantspecifiek geassembleerde armaturen

25 JAAR ERVARING

Als leverancier van professionele verlichtingsarmaturen

PERSOONLIJK LICHTADVIES

Onderbouwd met lichtcalculaties

KWALITEIT GARANTIE

Enkel armaturen van Europese top fabrikanten