Cree levert het meest complete assortiment led armaturen voor het verlichten van je tankstation. Helder wit led licht draagt bij aan een veilige, schone en opgeruimde omgeving, en lijkt wat dat betreft op het effect van daglicht. Met Cree led luifelverlichting verbeter je de kwaliteit en gelijkmatigheid van uw verlichting, en bespaar je bovendien enorm op energieverbruik en onderhoudskosten.

Energiebesparing met Cree led luifelverlichting

Met Cree led luifelverlichting kan gemiddeld zo’n 60% energie bespaart worden ten opzichte van traditionele lichtbronnen. Leds hebben bovendien als voordeel dat deze erg gemakkelijk kunnen dimmen. Door toepassing van intelligente lichtregelsystemen, in combinatie met geïntegreerde bewegingssensoren kan hierdoor zelfs wel tot 75% energie bespaard worden.

Cree led luifelverlichting heeft een extreem lange levensduur van meer dan 100.000 uur! Deze levensduur wordt gehaald dankzij Cree´s AirFlow Technologie, een hittemanagement systeem waardoor lucht vrij door het armatuur kan circuleren. Doordat Cree armaturen minder hitte produceren, trekken zij ook minder stof, smog en insecten aan. Hierdoor hoeft het armatuur minder vaak schoon gemaakt te worden.

Maximale prestaties, minimaal verbruik: dat is de belofte die je krijgt bij ieder Cree led armatuur. Cree maakt hierbij uiteraard gebruik van de eigen Cree LED chips. Led chips die door armatuur producenten wereldwijd worden toegepast om zijn ongeëvenaarde prestaties.  Gepatenteerde NanoOptics™ zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het licht. Alle Cree led luifelarmaturen hebben een modulaire opbouw, en zijn daardoor perfect af te stemmen op de individuele lichtbehoefte.

Garantie op led luifelarmaturen

Cree biedt 10 jaar garantie op led luifelarmaturen. Dit houdt in:

  • 10 jaar garantie op led module
  • 10 jaar garantie op driver
  • 10 jaar garantie op corrosie of verkleuring van de behuizing

Dankzij hun voordelige prijs zijn Cree led luifelarmaturen verrassend snel terug te verdienen. Geen enkel ander led armatuur biedt je meer lumen per geïnvesteerde Euro. Zo zijn Cree led armaturen niet alleen duurzaam voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Meer weten over led luifelverlichting?

Neem contact op met Nick
nick hommen

10 JAAR GARANTIE

Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste armaturen

GRATIS PROEFARMATUUR

Test geheel vrijblijvend een led armatuur

KORTE LEVERTIJDEN

Op klantspecifiek geassembleerde armaturen

25 JAAR ERVARING

Als leverancier van professionele verlichtingsarmaturen

PERSOONLIJK LICHTADVIES

Onderbouwd met lichtcalculaties

KWALITEIT GARANTIE

Enkel armaturen van Europese top fabrikanten