Led terreinverlichting

Op de foto hierboven ziet u een goed voorbeeld van een van de vele voordelen van led verlichting. De linkerkant van dit parkeerterrein is uitgerust met led terreinverlichting. Aan de rechterkant hangen oude natrium lampen. Het linker gedeelte wordt met de led terreinverlichting mooi gelijkmatig verlicht. Er zijn geen hotspots meer onder de mast zoals die aan de rechterkant wel zichtbaar zijn. Bovendien worden kleuren veel natuurgetrouwer weergegeven onder het heldere witte led licht. Dit zorgt bovendien ook voor meer veiligheid.

Avalite duurzame led terreinverlichting

Avalite is een verlichtingsleverancier met een specialisatie op het gebied van buitenverlichting. Wij ontwerpen, adviseren en verkopen professionele lichtinstallaties geschikt voor ieder type terrein. Of het nu gaat om een eenvoudig parkeerterrein, of om grote logistieke terreinen, voor iedere toepassing heeft Avalite een geschikte verlichtingsoplossing. Dit doen wij met een selectie producten van de meest gerenommeerde, veelal Europese verlichtingsfabrikanten. Producten die zich onderscheiden op prestaties, levensduur én prijs.

Zo maken onze merken uitsluitend gebruik van de allerbeste componenten. Hiermee bent u verzekerd van een product waarmee u optimaal energie bespaard.

Daarnaast hebben vrijwel al onze producten een levensduur van meer dan 100.000 branduren. Afgezien van periodieke reiniging, behoeven ze geen enkel onderhoud.

Voordelen led terreinverlichting

  • Led terreinverlichtingsarmaturen zijn uitgerust met nano optieken die het licht beter verdelen dan traditionele spiegeloptieken dat kunnen – hotspots verdwijnen.
  • Met led bespaar je gemiddeld meer dan 50% op energiekosten ten opzichte van traditionele lichtbronnen.
  • Led is bovendien uitermate geschikt om te dimmen, waarmee extra energiebesparingen te realiseren zijn.
  • Het witte led licht geeft een verhoogd gevoel van veiligheid ten opzichte van gele natriumlampen – bovendien zijn camerabeelden beter met wit licht.
  • Led terreinverlichting heeft een extreem lange levensduur van meer dan 100.000 branduren.
  • Led armaturen voor de buitenruimte zijn afgezien van periodieke reiniging vrijwel onderhoudsvrij.
  • Led terreinverlichting is nauwelijks duurder dan traditionele terreinverlichting. Een investering in led is met de besparing op energie en onderhoud dus snel terugverdiend.
  • Veel van onze producten hebben standaard 10 jaar fabrieksgarantie voor een gegarandeerde werking

Welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het een van onze lichtadviseurs.
Bel vrijblijvend: 0499 - 365 409

Chevrolet dealer uitgelicht

Merken led terreinverlichting

Cree-AuthorizedDistributor-logo-PMS294 copy
logo GHISAMESTIERI
Prilux_logo