led straatverlichting

Led straatverlichting is uitermate geschikt voor het verlichten van straten en wegen. Led armaturen zijn efficiënter dan traditionele lichtbronnen. Leds zijn beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen, waardoor voor iedere situatie een passend lichtbeeld kan worden gecreëerd. Door de goede en heldere kleurweergave verbetert ook de zichtbaarheid op straat en dat draagt weer bij aan de sociale veiligheid. De led armaturen van Avalite zijn niet alleen efficiënt, helder en veilig, maar door de extreem lange levensduur ook nog eens duurzaam en energiebesparend. Door de extreem lange levensduur hebben ze nauwelijks onderhoud nodig!

Led armaturen die geschikt zijn voor alle masthoogtes

Ook hoge masten zijn uit te voeren met led straatverlichting. Onze armaturen gaan namelijk veel efficiënter om met de initieel geleverde lumenstroom dan conventionele lichtbronnen. Zodoende hebben leds in de praktijk ook een beter rendement dan gasontladingslampen, en metaal halide lampen. Bovendien gaat een led armatuur veel langer mee, bevat het geen schadelijke stoffen, en wordt het geproduceerd uit grotendeels hoogwaardig recyclebare materialen. Een duurzame oplossing voor uw straatverlichting dus.

Gelijkmatige en gecontroleerde straatverlichting

Led armaturen zijn in staat het licht heel gecontroleerd te distribueren, waardoor een veel betere gelijkmatigheid gerealiseerd wordt dan met conventionele verlichting. De individuele leds worden dan voorzien van NanoOptic™  optieken welke heel precieze lichtbundels vormen, en de optische verliezen minimaliseren. Betere gelijkmatigheid stelt lichtontwerpers in staat lagere gemiddelde lichtniveaus voor te schrijven bij gelijkblijvende of zelfs verbeterde minimum lichtniveaus. Dit resulteert in extra energiebesparing en een verbeterde kwaliteit van het lichtontwerp.

Avalite helpt u met led straatverlichting te besparen op energiekosten, onderhoudskosten en een reductie in eigendomskosten gedurende de gehele levenscyclus van het armatuur. Wilt u meer weten? Vraag rechts geheel vrijblijvend een lichtplan of proefarmatuur aan of neem contact met ons op!

Welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het een van onze lichtadviseurs.
Bel vrijblijvend: 0499 - 365 409

Keuzegids straatverlichting

street_and_roadway_lighting