LED TERREINVERLICHTING

Voordelige led terreinverlichting die voldoet aan alle eisen, zonder in te boeten op kwaliteit

t.w.v. €380,-

led terreinverlichting voor de kritische gebruiker

Avalite levert professionele led terreinverlichting voor de kritische gebruiker. Armaturen van Europese top fabrikanten die zich onderscheiden op prestaties, uitstraling, én prijs. Producten met een levensduur van meer dan 100.000 branduren en 5 of zelfs 10 jaar standaard productgarantie.

Bij Avalite zijn we gespecialiseerd op het gebied van buitenverlichting. Al bijna 30 jaar leveren we professionele lichtinstallaties geschikt voor ieder type terrein. Of het nu gaat om een parkeerterrein, of om grote logistieke buitenterreinen, voor iedere toepassing vinden we de ideale verlichtingsoplossing.

LED terreinverlichting

Hiernaast zie je een goed voorbeeld van effect van  led verlichting op een parkeerterrein. Links het parkeerterrein dat is uitgerust met led terreinverlichting. Rechts hangen nog oude natrium lampen. Het linker deel wordt met de led terreinverlichting gelijkmatig verlicht. Er zijn geen hotspots onder de mast zoals die rechts wel zichtbaar zijn. Bovendien worden kleuren natuurgetrouwer weergegeven onder het witte led licht. Dit zorgt bovendien voor meer veiligheid.

Minimaal 100.000 branduren

Al onze led terreinverlichting heeft een levensduur van minimaal 100.000 branduren*. Dit betekend geen onderhoud en geen lampvervangingen gedurende 25 jaar**. Want niet alleen de led zelf heeft een lange levensduur, ook onze led drivers zijn ontworpen om 25 jaar mee te gaan. Een enorme besparing dus als je bedenkt dat oude compact fluorescente, of natrium verlichting om de 10 tot 15 duizend uur vervangen moet worden, en oude voorschakelapparaten slechts 50.000 uur meegaan.

Voordelen LED terreinverlichting

  • Levensduur van meer dan 100.000 branduren
  • Onderhoudsvrij gedurende de gehele levensduur (enkel reiniging)
  • Niet duurder dan traditionele terreinverlichting.
  • 5 of 10 jaar standaard fabrieksgarantie voor een gegarandeerde werking
  • Verbeterde gelijkmatigheid t.o.v. traditionele spiegeloptieken
  • 50% tot 70% energiebesparing ten opzichte van traditionele lichtbronnen
  • Diverse dim mogelijkheden voor extra energiebesparing
  • Meer veiligheid met wit licht – ook camerabeelden verbeteren

Daarom kies je voor avalite led terreinverlichting

10-jaar-garantie

10 JAAR GARANTIE

Al onze led armaturen hebben een standaard productgarantie van 5 of 10 jaar. De zekerheid van een gegarandeerde werking.

realisatie_lichtplan

GRATIS PROEFARMATUUR

The proof of the pudding is in the tasting. Test een maand lang geheel vrijblijvend één van onze led armaturen.

snelle_service

SNELLE SERVICE

Ons kernassortiment is direct uit voorraad leverbaar. Maar ook producten op bestelling leveren we vaak al binnen 2 tot 4 weken.

topmerken

EUROPESE A-MERKEN

Avalite levert enkel armaturen van Europese topmerken Cree, GMR ENLIGHTS en Prilux. A-merken die garant staan voor de beste kwaliteit.

licht_advies

LICHTADVIES OP MAAT

Onze lichtadviseurs zijn telefonisch bereikbaar en verzorgen binnen 48 uur een vrijblijvend lichtadvies naar NSVV-richtlijnen.

laagste_prijs

DE BESTE PRIJS

Het beste armatuur voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan. Bij Avalite bewijzen we dat A-kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

dit zeggen onze klanten

“Voor ons is het belangrijk dat de armaturen ons terrein de uitstraling geven die het verdient en dat de verlichting daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.”
Ronald van Beelen, Royal FloraHolland

“De combinatie van prijs, kwaliteit en garantie was voor de gemeente reden om voor de ontsluitingswegen te kiezen voor Cree armaturen van Avalite”
Eric Pronk, Gemeente Zoetermeer

assortiment terreinverlichting

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

Meer weten over led terreinverlichting?

Wat is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor gratis advies op maat voor het vinden van de juiste verlichting!

Bel mij terug..

Laat ons je vrijblijvend terug bellen.


    Wij werken onder andere voor