Led straatverlichting is uitermate geschikt voor het verlichten van straten en wegen. Led armaturen zijn efficiënter dan traditionele lichtbronnen. Leds zijn beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen, waardoor voor iedere situatie een passend lichtbeeld kan worden gecreëerd. Door de goede en heldere kleurweergave verbetert ook de zichtbaarheid op straat en dat draagt weer bij aan de sociale veiligheid. De led armaturen van Avalite zijn niet alleen efficiënt, helder en veilig, maar door de extreem lange levensduur ook nog eens duurzaam en energiebesparend. Door de extreem lange levensduur hebben ze nauwelijks onderhoud nodig!

Led armaturen die geschikt zijn voor alle masthoogtes

Ook hoge masten zijn uit te voeren met led straatverlichting. Led armaturen gaan namelijk veel efficiënter om met de initieel geleverde lumen dan conventionele lichtbronnen. Zodoende hebben leds in de praktijk ook een beter rendement dan gasontladingslampen, en metaal-halide lampen. Bovendien gaat een led armatuur veel langer mee, bevat het geen schadelijke stoffen, en wordt het geproduceerd uit grotendeels hoogwaardig recyclebare materialen.

Gelijkmatige led straatverlichting

Led armaturen verdelen het licht heel gecontroleerd, waardoor een veel betere gelijkmatigheid gehaald wordt dan met conventionele verlichting. De individuele leds zijn voorzien van NanoOptic™  optieken welke heel precieze lichtbundels vormen, en de optische verliezen minimaliseren. Betere gelijkmatigheid stelt lichtontwerpers in staat lagere gemiddelde lichtniveaus voor te schrijven bij gelijkblijvende of zelfs verbeterde minimum lichtniveaus. Dit resulteert in extra energiebesparing en een verbeterde kwaliteit van het lichtontwerp.

Terugbelverzoek

Laat hier je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het onze lichtadviseurs. Bel vrijblijvend met: 0499 365 409

10 JAAR GARANTIE

Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste armaturen

GRATIS PROEFARMATUUR

Test geheel vrijblijvend een led armatuur

KORTE LEVERTIJDEN

Op klantspecifiek geassembleerde armaturen

25 JAAR ERVARING

Als leverancier van professionele verlichtingsarmaturen

PERSOONLIJK LICHTADVIES

Onderbouwd met lichtcalculaties

KWALITEIT GARANTIE

Enkel armaturen van Europese top fabrikanten