LED STRAATVERLICHTING
  • Enkel Europese top-merken
  • Minimaal 100.000 branduren
  • 10 jaar productgarantie

led straatverlichting voor de kritische gebruiker

Avalite levert professionele led straatverlichting voor de kritische gebruiker. Armaturen van Europese top fabrikanten die zich onderscheiden op prestaties, uitstraling, én prijs. Producten met een levensduur van meer dan 100.000 branduren en 5 of zelfs 10 jaar standaard productgarantie.

Bij Avalite zijn we gespecialiseerd op het gebied van straatverlichting. Al bijna 30 jaar leveren we professionele lichtinstallaties geschikt voor ieder type buitenruimte. Of het nu gaat om een wijkontsluitingsweg, of om woonwijken of binnensteden, voor iedere situatie vinden we de ideale verlichtingsoplossing.

dit zeggen onze klanten

“Voor ons is het belangrijk dat de armaturen ons terrein de uitstraling geven die het verdient en dat de verlichting daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.”
Ronald van Beelen, Royal FloraHolland

“De combinatie van prijs, kwaliteit en garantie was voor de gemeente reden om voor de ontsluitingswegen te kiezen voor Cree armaturen van Avalite”
Eric Pronk, Gemeente Zoetermeer

Producten straatverlichting

Daarom kies je voor avalite led straatverlichting

10-jaar-garantie

10 JAAR GARANTIE

Al onze led armaturen hebben een standaard productgarantie van 5 of 10 jaar. De zekerheid van een gegarandeerde werking. Lees meer

realisatie_lichtplan

GRATIS PROEFARMATUUR

The proof of the pudding is in the tasting. Test een maand lang gratis één van onze led armaturen. Lees meer

snelle_service

SNELLE SERVICE

Ons kernassortiment armaturen zijn direct uit voorraad leverbaar. Maar ook klantspecifieke producten leveren vaak al binnen 2 a 3 weken.

topmerken

EUROPESE A-MERKEN

Avalite levert enkel armaturen van Europese topmerken Cree, GMR ENLIGHTS en Prilux. A-merken die garant staan voor de beste kwaliteit en prestaties.

licht_advies

LICHTADVIES OP MAAT

 Onze lichtadviseurs zijn telefonisch bereikbaar en verzorgen binnen 48 uur een gratis lichtberekening volgens NSVV-richtlijnen.

laagste_prijs

DE LAAGSTE PRIJS

Het beste armatuur voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan. Bij Avalite bewijzen we dat A-kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

Meer weten over led straatverlichting?

Wat is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor gratis advies op maat voor het vinden van de juiste verlichting!

Bel mij terug..

Laat ons je vrijblijvend terug bellen.


    Wij werken onder andere voor: