Led kantoorverlichting

Goede kantoorverlichting zorgt voor een productievere werkomgeving. Professionele, comfortabele en sfeervolle verlichting is dé manier om medewerkers te motiveren en actief te houden!

Led armaturen leveren een krachtige combinatie van uniform licht, met lage verblinding en een hoge kleurweergave. Met goede led verlichting laat je aan je werknemers zien aandacht te hebben voor de kwaliteit van hun werkplek. Led inlegarmaturen bieden een hogere efficiency en langere levensduur, met een betere lichtkwaliteit dan je gewend bent van traditionele TL verlichting.

Cree led inlegarmaturen

Cree led inlegarmaturen besparen ruim 55% energie ten opzichte van traditionele T8 verlichting, en ruim 40% ten opzichte van T5 verlichting. Cree led inlegarmaturen hebben een groter lichtgevend oppervlak en creëren hiermee een strakke look met een zacht, evenwichtig licht zonder verblinding. Bovendien geeft Cree een voor led kantoorverlichting volstrekt unieke productgarantie van 10 jaar op geselecteerde led inlegarmaturen.

Cree True White® Technologie verbetert de lichtkwaliteit van je kantoor

Alle Cree led kantoorverlichting is uitgevoerd met de gepatenteerde TrueWhite® Technologie en levert hiermee een superieure kleurweergave  van CRI >90. Kleuren komen hierdoor warmer, aantrekkelijker en natuurlijker voor de dag. Conventionele TL en CFL verlichting heeft slechts een CRI van 80. Zo is Cree led kantoorverlichting niet alleen duurzaam, maar wordt ook de kwaliteit van het licht verbeterd. Cree TrueWhite® Technologie levert consistente kleurtemperaturen gedurende de gehele levensduur van het licht, zonder in te boeten op efficiency.

Cree led kantoorverlichting is gedurende 20 jaar geen lamp meer vervangen

Cree led verlichting heeft een levensduur van 50.000 branduren. Bij een normaal gebruik van 10 uur per dag, 2500 uur per jaar betekend dit een vrijwel onderhoudsloze lichtinstallatie gedurende 20 jaar. Lampvervangingen behoren hiermee tot het verleden. Cree leds zijn kleur consistent gedurende de gehele levensduur.

Cree biedt standaard 10 jaar productgarantie op geselecteerde led inlegarmaturen. Dát is de zekerheid van de marktleider in led techniek.

Video: computerlokaal krijgt Cree makeover

Producten kantoorverlichting

Meer lichtoplossingen voor industrie & kantoor

welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het onze lichtadviseurs. Bel vrijblijvend met: 0499 365 409

10 JAAR GARANTIE

Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste armaturen

GRATIS PROEFARMATUUR

Test geheel vrijblijvend een led armatuur

KORTE LEVERTIJDEN

Op klantspecifiek geassembleerde armaturen

25 JAAR ERVARING

Als leverancier van professionele verlichtingsarmaturen

PERSOONLIJK LICHTADVIES

Onderbouwd met lichtcalculaties

KWALITEIT GARANTIE

Enkel armaturen van Europese top fabrikanten