Avalite levert industriële en kantoor verlichting voor buiten terreinen, productiehallen, werkplaatsen, magazijnen, laad docks en haven op- en overslag, maar ook binnen verlichting voor bedrijfs- en verblijfsruimtes.

Eisen en voorwaarden rondom industriële led verlichting

Industriële led verlichting dient te voldoen aan specifieke eisen en voorwaarden. Zo begrijpen wij bij Avalite heel goed dat het voor jou belangrijk is dat de veiligheid van het personeel, maar ook die van je apparatuur wordt gewaarborgd. Onze specialisten helpen je graag bij het samenstellen van een lichtplan dat aan al je wensen én de wettelijke voorwaarden voldoet!

De kracht van een lichte en heldere kantoorruimte

Een heldere en lichte kantoorruimte zorgt ervoor dat jij en jouw collega’s energie hebben en gemotiveerd aan het werk gaan. Naast de vergrootte productiviteit en het verhoogde welzijn van medewerkers, kan led kantoorverlichting een forse besparing op energie- en onderhoudskosten opleveren!

Bij Avalite helpen wij je graag bij het kiezen van de juiste led verlichting en armaturen voor je industriële omgeving, bedrijfspand, werk- of kantoorruimte. Vraag geheel vrijblijvend een lichtplan of proefarmatuur aan of neem contact met ons op.

Gerelateerde industriële verlichting

Gerelateerde kantoorverlichting

welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het onze lichtadviseurs. Bel vrijblijvend met: 0499 365 409

10 JAAR GARANTIE

Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste armaturen

GRATIS PROEFARMATUUR

Test geheel vrijblijvend een led armatuur

KORTE LEVERTIJDEN

Op klantspecifiek geassembleerde armaturen

25 JAAR ERVARING

Als leverancier van professionele verlichtingsarmaturen

PERSOONLIJK LICHTADVIES

Onderbouwd met lichtcalculaties

KWALITEIT GARANTIE

Enkel armaturen van Europese top fabrikanten