Industrie kantoor verlichting

Avalite levert industrie en kantoor verlichting voor onder andere (buiten) terreinen, productiehallen, werkplaatsen, magazijnen, laad docks en haven op- en overslag, maar ook (binnen) kantoorverlichting voor bedrijfs- en verblijfsruimtes en vergaderzalen. Waar dient u nou op te letten bij industrie en kantoor verlichting? Lees hieronder meer.

Eisen en voorwaarden rondom industriële led verlichting

Industriële led verlichting dient te voldoen aan specifieke eisen en voorwaarden. Zo begrijpen wij bij Avalite heel goed dat het voor u belangrijk is dat de veiligheid van uw personeel, maar ook die van uw apparatuur wordt gewaarborgd. Onze specialisten helpen u graag bij het samenstellen van een lichtplan dat aan uw wensen én de wettelijke voorwaarden voldoet!

De kracht van een lichte en heldere kantoorruimte

Een heldere en lichte kantoorruimte zorgt ervoor dat u en uw collega’s energie hebben en gemotiveerd aan het werk gaan. Naast de vergrootte productiviteit en het verhoogde welzijn van medewerkers, kan led kantoorverlichting een forse besparing op energie- en onderhoudskosten opleveren!

Bij Avalite helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste led verlichting en armaturen voor uw industriële omgeving, bedrijfspand, werk- of kantoorruimte. Vraag geheel vrijblijvend een lichtplan of proefarmatuur aan of neem contact met ons op.

Welk armatuur voldoet aan mijn eisen?

Vraag het een van onze lichtadviseurs.
Bel vrijblijvend: 0499 - 365 409