Toepassing Straten en wegen
Type Kofferarmatuur
Garantie
10 jaar
Levensduur
>205.000 uur

Levertijd: op aanvraag

Omschrijving Cree Syrius

De Cree Syrius is het eerste straatverlichtingsarmatuur dat gebruik maakt van WaveMax® technologie; een nieuwe manier van verlichten die zorgt voor meer comfort en minder verblinding.

Cree Syrius is speciaal ontworpen voor verblijfsgebieden in de openbare ruimte. Gebieden waar led verlichting kan zorgen voor verblindingshinder. Cree Syrius is uitgevoerd met een revolutionaire indirecte lichtbron waardoor het licht minder verblindt en gelijkmatiger over het oppervlak wordt verdeeld.

Kenmerken Cree Syrius

Lichtopbrengst 620 – 5000 lumen
Vermogen 6W – 40W
Efficiency Maximaal 130lm/W
Kleur [email protected], [email protected]/80, [email protected]/80
Bescherming IP65 / IK10
Garantie 10 jaar
Levensduur >205.000 uur (L90B10 @ Ta=25°C)
Montage ø60mm/76mm opzet- of opschuif montage
Lichtmanagement DALI, Lineswitch, Virtual Midnight, Sensor Ready + Zhaga
Website fabrikant www.creelighting-europe.com

Gerelateerde producten

 • Meer comfort
 • Minder verblinding
 • Duurzaam geproduceerd

“REDIFINING THE EXPECTATIONS OF STREET LIGHTING”

Cree Lighting

Wavemax® lichtgeleiding

Wavemax® maakt indirecte ledverlichting mogelijk in een led armatuur. WaveMax® is een optische golfgeleider die lichtgolven kanaliseert en geleid van punt A naar B. Een principe dat je wellicht kent van glasvezeloptieken. Bovendien zorgt WaveMax® ervoor dat het licht ook weer gecontroleerd wordt vrijgegeven.

De unieke kenmerken van dit optische element zorgt voor een uniforme lichtverdeling, die zowel comfortabel als efficiënt is. Daarnaast bestaat WaveMax® uit een groot lichtgevend oppervlak, waardoor er geen contrast is tussen licht en schaduw. Wavemax® verbetert bovendien de kleurconsistentie van het licht.

TRADITIONELE LED OPTIEK

directe verlichting
=
verblinding

cree-syrius-indirect-light

WAVEMAX TECHNOLOGIE

indirecte verlichting
=
comfort

Hoe werkt Wavemax®

Een glasvezelkabel is een bekend voorbeeld van een optische golfgeleider. Schijn licht aan het ene uiteinde van een glasvezelstreng, en dankzij een eigenschap genaamd Total Internal Reflection (TIR), verschijnt het licht met heel weinig verlies aan het andere uiteinde. Een cruciaal kenmerk hierbij is dat deze lichtgolven opgesloten blijven in het materiaal tijdens het overbrengen van het licht.

Dit principe geldt voor elke golfgeleider met de juiste geometrie. Bovendien zorgt WaveMax® ervoor dat het licht ook weer gecontroleerd wordt vrijgegeven. Hiervoor hebben Cree ingenieurs zogenaamde Diamond Facet optische elementen in de golfgeleider gemaakt. De unieke kenmerken van deze optische elementen zorgen voor een uniforme lichtverdeling, die zowel comfortabel als efficiënt is.

Litestrong

Syrius armaturen zijn gemaakt van Litestrong, een techno-polymeer met dezelfde mechanische sterkte als aluminium. Het Litestrong-productieproces vereist echter 68% minder energie vergeleken met een product van gegoten aluminium. Het verbruikt 94% minder water en vermindert de algehele ecologische voetafdruk ten opzichte van aluminium met 67%. Het resultaat is een product dat hoogwaardig recyclebaar is, minder weegt en gemakkelijker te hanteren is.

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

Meer weten over dit product?

Welk type is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor gratis advies op maat voor het vinden van de juiste verlichting!

Bel mij terug..

Laat ons je vrijblijvend terug bellen.


  Daarom kies je voor avalite professionele led verlichting

  10-jaar-garantie

  10 JAAR GARANTIE

  Al onze led armaturen hebben standaard 5 of zelfs 10 jaar productgarantie. De zekerheid van een gegarandeerde werking. Lees meer

  realisatie_lichtplan

  GRATIS PROEFARMATUUR

  The proof of the pudding is in the tasting. Test gratis één van onze led armaturen. Lees meer

  snelle_service

  SNELLE SERVICE

  Ons kernassortiment is direct uit voorraad leverbaar. Maar ook klantspecifieke producten leveren vaak binnen 2 a 3 weken.

  topmerken

  EUROPESE A-MERKEN

  Avalite levert enkel armaturen van Europese topmerken Cree, GMR ENLIGHTS en Prilux. A-merken die staan voor gegarandeerde kwaliteit en prestaties.

  licht_advies

  LICHTADVIES OP MAAT

   Onze lichtadviseurs zijn telefonisch bereikbaar en verzorgen binnen 48 uur een gratis lichtberekening volgens NSVV-richtlijnen.

  laagste_prijs

  DE LAAGSTE PRIJS

  Het beste armatuur voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan. Bij Avalite bewijzen we dat A-kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

  Wij werken onder andere voor: