Cree TrueWhite Technologie maakt gebruik van een mix van rode en gele leds om het meest efficiënte witte licht te produceren. Dit resulteert in een superieure kleurweergave van 90+ CRI, aantrekkelijke en natuurgetrouwe kleuren, en consistente kleurtemperaturen gedurende de gehele levensduur.

Kleur is een krachtig element in iedere ruimte. Kleur zet de toon en vormt het karakter van onze woon en werkomgevingen. Het beïnvloedt niet alleen onze stemmingen, maar is ook van invloed op onze aankoopbeslissingen, op ons vermogen na te denken, en op de manier waarmee we met elkaar omgaan.

Consumenten zijn van nature aangetrokken tot rijke kleuren. Zo geven levendige kleuren van groente en fruit blijk van hun versheid. Onze eigen natuurlijke huidskleur zegt iets over onze gezondheid. Kleurrijke omgevingen prikkelen onze zintuigen, maar ook die van uw studenten, klanten of werknemers.

Zo speelt de kleurweergave van het licht een cruciale rol in het creëren van aantrekkelijke ruimtes die communiceren en inspireren. Armaturen uitgerust met Cree 90+ CRI TrueWhite® Technologie geven de ware kleuren van alles van vers fruit, tot kleding en interieurs prachtig weer. De waarde van Cree led verlichting zit hem dus niet enkel in de energiebesparing, maar bovendien ook in het verbeteren van uw lichtkwaliteit.

Vergelijk: TL verlichting vs. Cree TrueWhite Technologie led verlichting

voor_tl_verlichting
Voor: TL verlichting
ruimte verlicht met Cree TrueWhite Technologie
Na: Cree TrueWhite

Waarom Cree TrueWhite  beter is dan conventionele TL verlichting

Het spectrum van Cree TrueWhite® is meer vergelijkbaar met natuurlijk daglicht, en heeft in tegenstelling tot TL verlichting geen sterke pieken en dalen. Bovendien wordt in tegenstelling tot andere witte led technologieën het armatuur rendement van Cree TrueWhite® producten niet minder bij lagere kleurtemperaturen of hogere kleurweergave. Dit betekend dat Cree armaturen warm wit licht kunnen leveren met een hoge kleurweergave, en een maximale efficiency – een werkelijk compromisloze oplossing.

Daglicht spectrum(1)
Lichtspectrum daglicht
TL spectrum
Lichtspectrum TL verlichting
Lichtspectrum Cree TrueWhite
Lichtspectrum Cree TrueWhite

Armaturen standaard voorzien van Cree TrueWhite  leds:

 

Cree TrueWhite is optioneel ook beschikbaar voor:

Meer info:

TW_NoBlock [Converted]