Prilux: Professionele led oplossingen voor ieder project

Prilux is een Spaanse verlichtingsfabrikant die zich de afgelopen 30 jaar heeft ontwikkeld van groothandel in verlichtingsproducten tot zelfstandig producent van led armaturen en lampen.  Ze ontwikkelen en produceren led producten voor diverse toepassingen zoals straat- en terreinverlichting, industriële verlichting, kantoorverlichting en Retailverlichting.

Het hoofdkantoor is gesitueerd in Toledo in centraal Spanje. Hier beschikt men over een faciliteit van ruim 12.000m².  Deze faciliteit bestaat onder andere uit een indrukwekkend magazijn gereed product waardoor veel armaturen uit voorraad te leveren zijn. Daarnaast beschikken ze over een laboratorium met de nieuwste apparatuur voor het uitvoeren van mechanische, elektrische en lichttechnische tests. Ook heeft Prilux een volledig ingerichte cleanroom waar de eigen “Made in Spain” producten onder de beste omstandigheden worden geproduceerd.

Producten

Prilux biedt professionele led verlichting met een ongeëvenaarde prijs / kwaliteit verhouding. Ook ontwerpen en produceren zij veel producten lokaal in Spanje. En blinken uit in het adviseren van klanten en het bieden van snelle service zoals een goed familiebedrijf betaamd.

Zie hieronder enkele van de meest aansprekende Prilux producten die wij voeren in Nederland, en kijk voor meer informatie op www.grupoprilux.com

Grupo Prilux

Prilux producten

Prilux Kona

Voordelig downlight in alle gangbare maten en wattages

  • 4 verschillende maten en wattages in zowel rond als vierkant
  • Geschikt voor op- en inbouw
  • 50.000 branduren
  • Zeer voordelige prijzen
  • Makkelijk te installeren